ORIGO címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

Felhasználási feltételek a Bajnokok Ligája-meccsek online megtekintéséhez

A Bajnokok Ligája meccsek online megtekintését (BL-meccsek) az Origo Zrt. (székhely: 1073 Budapest, Dob utca 76-78. adószám: 12503421-2-44, számlavezető pénzintézet: CIB Bank., pénzforgalmi jelzőszám: 10700024-27307104-51100005, cégjegyzékszám: 01-10-044389, cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága, képviselő neve: Vaszily Miklós vezérigazgató, elérhetősége: info@origo.hu, továbbiakban: "Szolgáltató" vagy "Origo") teszi lehetővé. Jelen felhasználási feltételek jelentik az Ön és az Origo Zrt. között a BL-meccsek online megtekintésére létrejött szerződést.

A szolgáltatás tartalma

Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzések online megtekintése. Egy mérkőzés időtartama a mérkőzés tényleges lefújásáig tart, magában foglalja az esetleges hosszabbítást és büntetőrúgásokat egyaránt.
SMS szám: 06-91/334-404
SMS díja: bruttó 330 Ft
Ügyfélszolgálat: 06-1/371-4820

A Szolgáltató a Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzések online megtekintésére vonatkozóan fenntartja a mindenkori árváltoztatás jogát. A feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

A szerződés létrejötte

Jelen szerződés magyar nyelven kerül megkötésre, valamint a hatályos jogszabályok alapján nem minősül írásban foglalt szerződésnek, így iktatásra sem kerül.


A szerződéskötés az alábbi lépésekből áll:

  • Regisztráció - a regisztráció során a rendszer által bekért és a valóságnak megfelelő adatok megadása (teljes név, e-mail cím, jelszó, telefonszám)
  • A felhasználási feltételek elfogadása
  • Megrendelés adatainak ellenőrzése és/vagy javítása, majd elfogadása.
  • Fizetési lehetőségek:
    • Emelt díjas SMS szolgáltatás - egy SMS elküldésével egy mérkőzést egy asztali és egy mobil eszközön tekinthet meg. Az SMS elküldése után válaszüzenet érkezik, mely tartalmazza a mérkőzés megtekintéséhez szükséges kódot, ezt a belépést követően adhatja meg.
    • Bankkártyás fizetés esetén, a sikeres tranzakciót követően válasz e-mail érkezik a regisztrációban megadott e-mail címre, amely tartalmazza a mérkőzés megtekintéséhez szükséges kódot, ezt a belépést követően adhatja meg.

Amennyiben a fizetési tranzakció sikeres volt, és a mérkőzést a Szolgáltató hibájából nem tudja megtekinteni, lehetősége van a szolgáltatás árának visszaigénylésére, az ügyfélszolgálattal való egyeztetés függvényében. Az emelt díjas SMS fizetési mód T-Mobile, Telenor és Vodafone ügyfeleknek igénybe vehető fizetési megoldás. A számlát a felhasználó mobilszolgáltatója állítja ki az emelt díjas SMS-ről.

A Szolgáltató Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy regisztrációkat indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor visszavonjon, különösképp valótlan vagy hiányos adatok megadása, vagy a Szolgáltató és más felhasználók bizalmával történő, vagy bármilyen más visszaélés esetén. Szolgáltató nyomatékosan ajánlja, hogy a felhasználók rendszeresen módosítsák a regisztráció során megadott jelszavukat, és azt senkinek ne adják ki, mások által hozzáférhető helyen ne tárolják.

A felhasználót az azonosító (e-mail cím) és jelszó titkos és biztonságos kezelésével kapcsolatosan kizárólagos felelősség terheli. A felhasználó ezen adatait nem adhatja ki harmadik félnek, és nem használhatja más azonosítóját, jelszavát, ill. nem kísérelheti meg más hozzáférésének használatát.
Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy ha tudomásra jut vagy észlelésre kerül, hogy a szolgáltatás igénybevételével bűncselekmény vagy visszaélés (ideértve a telefonoperátorokkal kapcsolatos visszaéléseket is) elkövetése valószínusíthető, akkor azt a telefonszámot, amelyről a felhasználó az SMS-üzenetet küldte, a tárgynapi és minden további BL-meccs online megtekintéséről ki-, illetve letiltsa, törölje. Ilyen esetekben Szolgáltató büntetőfeljelentést tesz.

Technikai követelmények

Flash 10.3 vagy újabb. Internet Explorer (Microsoft) 8.0 vagy újabb, Firefox (Mozilla) 12.0 vagy újabb.

Kérjük, győződjön meg róla, hogy internet kapcsolata és PC/mobil eszközeinek hardverkonfigurációja megfelelő a Szolgáltató által nyújtott online streaming szolgáltatáshoz.
Az élő közvetítés eléréséhez minimum 2 Megabit-es internetkapcsolat szükséges.
Legalább 2 Mbps.

Mielőtt bármelyik élő videót elkezdené nézni, győződjön meg róla, hogy semmilyen más szoftver, amely alkalmas arra, hogy a sávszélességet csökkentese, illetve a hardvert lassítsa, nem fut a gépén.
Habár a weboldal szolgáltatásait úgy is élvezheti, hogy nem követi ajánlásainkat, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy csak korlátozottan támogassuk, vagy megtagadjuk a támogatását a jelen dokumentumban meghatározottól eltérő technológiáknak, szoftvereknek és hardvereknek.

A szerződés hatálya, felmondás

A szerződés határozott időre jön létre, egy kiválasztott meccs megtekintésére a Szolgáltató weboldalán. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot a honlap módosítására, részbeni vagy teljes megszüntetésére előzetes értesítés nélkül.

A felelősség kizárása

A felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás, illetve annak sebessége számos tényező függvénye. A Szolgáltató mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért vagy esetleges elvesztéséért.

Szolgáltató szerződésszegése esetén bármilyen tényleges, közvetlen kár esetén a kártérítés felső határa az adott tranzakció összege. Szolgáltató nem felelős a különleges, véletlenszerű, közvetett vagy gazdasági következményes károkért, elmaradt haszonért, üzletért, jövedelemért, jó hírnévért vagy várt megtakarításért. Felek egyetértenek abban, hogy a Ptk. 314. § (2) bekezdése értelmében jelen szerződés alapján meghatározott árak és egyéb előnyök a fenti felelősségkorlátozásból fakadó hátrányt kiegyenlítik.

Ügyfélszolgálat

A felhasználó számlázási kérdésekben és egyéb rendelés tudakozódás esetében az éjjel-nappal, a hét minden napján rendelkezésre álló telefonszámunkon 06-1/371-4820, illetve a ugyfelszolgalat@telekomnewmedia.hu e-mail címen felveheti velünk a kapcsolatot.

Módosítások

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy időről időre módosíthatja, kiegészítheti, ill. megváltoztathatja a felhasználási feltételeket. Amennyiben a változtatások megjelenését követően továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást, az azt jelenti, hogy elfogadja a módosításokat, és egyetért azokkal.
Az ORIGO adatkezelési szabályzata: http://www.origo.hu/privacy/20020710nyilatkozat.html