ORIGO címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW
Nézze élőben a következő mérkőzést:
Manchester City -
Bayern München
2014.11.25.
20:45
Megnézem!
Mielőtt igénybe veszi a szolgáltatást, IDE kattintva tesztelje,
hogy elérhető-e az Ön eszközén a közvetítés!
Nézze élőben a mérkőzést!
A regisztráció után a mérkőzést bankkártyás fizetés ellenében nézheti meg. Fizethet SMS-ben is, az SMS díja bruttó 330 forint.Regisztráció
Manchester City - Bayern München 2014.11.25.
20:45
Messi bal lábát figyelje a 16-oson belül!

Alig telt el pár óra, hogy Lionel Messiről az argentin focikapitány kedden azt mondta, talán már soha nem lesz olyan jó, mint régen, a négyszeres aranylabdás vágott két gólt a BL-ben, egyúttal Raúlt utolérte az örök góllövőranglista élén. A statisztikák azt mutatják, hogy a 27 éves csillag nem szeret fejelni, és a 16-oson kívülről sem lő szívesen, és azóta termeli a legjobb arányban a gólokat, amióta megszületett a fia, Thiago.

Ha az angol bajnoknak nincs önbizalma, kinek legyen?

A világ legerősebb bajnokságát tavasszal megnyerő Manchester City játékosai nem bíznak magukban egy CSZKA elleni meccs előtt - legalábbis az edzőjük szerint. Manuel Pellegrininek elő kell vennie a pszichológusi énjét.

Messi-rekord, City-égés a BL-ben

A Barca, a PSG, a Bayern és a Porto is abszolválta a Bajnokok Ligája csoportkörét. Az AS Roma a hazai 1-7 után Münchenben jól tartotta magát, csak 2-0-ra kapott ki, míg a nap meglepetését a Manchester Cityt idegenben legyőző CSZKA Moszkva szállította. Az angol bajnok évek óta csak szenved a BL-ben, szerda este ráadásul két kulcsemberét is kiállították, így kemény menet vár rá az utolsó két fordulóban.